Blog

Android için Kocaman Pro Güncellendi

Android için Kocaman Pro Güncellendi

Bir süredir kullanıcılarımızdan aldığımız geri bildirimler neticesinde özellikle üst sürüm Android cihazlarda yaşanan sıkıntıları gidermek ve uygulama içi performans iyileştirmeleri sağlamak amacı ile Android için Kocaman Pro uygulaması güncellendi. Bu sürümde, uygulama izinleri ve konum hassasiyetinde iyileştirmeler yapıldı. Android için Kocaman Pro uygulamasının en güncel sürümüne Google Play üzerinden ya da buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Read More
Kocaman Pro ile Gezgin -1 GNSS Deneyimi

Kocaman Pro ile Gezgin -1 GNSS Deneyimi

ELYA Teknoloji San. ve Tic. A.Ş. tarafından Türkiye'de tasarlanarak üretilen taşınabilir GNSS cihazı Gezgin-1'i Kocaman Pro ile deneyimledik. Kocaman Pro Ekibi olarak başından beri en hassas ve doğru sonucu üretmek için arka planda ileri düzey akademik formülasyonlar kullanarak kodladığımız Kocaman Pro uygulaması ve Gezgin-1 GNSS cihazının TUSAGA-Aktif (CORS-TR)’e bağlanarak gerçek zamanlı olarak sağlamış olduğu anlık koordinatlar ile sahada yaşamış olduğumuz eşsiz deneyimi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. (daha&helliip;)
Read More
2020 Yılı Haziran Değerlendirmesi

2020 Yılı Haziran Değerlendirmesi

Google Firebase verilerine göre; Yerli Üretim Milli Yazılım Kocaman Pro ve Kocaman'ın 01.01.2020 - 23.06.2020 tarihleri arasında dünya genelinde kullanımına ilişkin yoğunluk haritasını sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyoruz. (daha&helliip;)
Read More
iOS için Kocaman Pro Güncellendi

iOS için Kocaman Pro Güncellendi

Kullanıcılarımızdan aldığımız geri bildirimler çerçevesinde, uzun süredir üzerinde çalıştığımız iOS için Kocaman Pro uygulamasına ait sürüm bu gece saat 03.01 itibarı ile App Store üzerinden erişime sunulmuştur. Kocaman Pro ekibi olarak işletim sistemi (Android ve iOS) geliştirme ortamlarının bizlere sağlamış olduğu geliştirme imkanları doğrultusunda, siz değerli kullanıcılarımız için çözümler üretmekte, mümkün olduğunca gerek mesleki deneyimlerimiz, gerekse kullanıcı memnuniyeti ve mühendislik mesleğinin vermiş olduğu sorumluluk duygusundan yola çıkarak kısıtlı imkanlar ile en doğru ve kararlı sonucu üreten uygulamayı sizlere sunma gayreti içerisindeyiz. Aşağıda belirtilen geliştirmelerin yer aldığı iOS için son Kocaman Pro sürümü bugün saat 03:01’de App Store da siz değerli kullanıcılarımızın kullanımına sunulmuştur. (daha&helliip;)
Read More

Kocaman Pro Sosyal Medya Hesapları Açıldı

Kocaman Pro uygulamasına ait güncel gelişmeleri takip edebileceğiniz sosyal medya hesapları açıldı. Söz konusu hesaplara ait bağlantılar aşağıda yer almaktadır. Kocaman Pro Twitter: https://twitter.com/kocamanproKocaman Pro Linkedin: https://www.linkedin.com/in/kocamanproKocaman Pro Facebook: https://www.facebook.com/kocamanproKocaman Pro Instagram: https://www.instagram.com/kocamanpro
Read More

Android için Kocaman Pro Sürüm 2.2 Yayınlandı

Android için Kocaman Pro Sürüm 2.2 Google Play üzerinden yayınlandı. Sürüm notları aşağıda yer almaktadır. Sürüm Notları:* Numerik klavyelere eksi (-) işareti eklendi* Google Elevation Api optimizasyonu yapıldı* Kutupsal Aplikasyon Modülü kod düzeltmesi* Harita görüntüleme optimizasyonu yapıldıUygulamayı Google Play üzerinden indirmek için buraya tıklayınız.Uygulamayı App Store üzerinden indirmek için buraya tıklayınız.
Read More

Android için Kocaman Pro’ya İngilizce Dil Desteği Geldi

Android için Kocaman Pro'ya bu gün yapılan güncelleme ile birlikte kullanıcılar artık İngilizce olarak da Kocaman Pro yu kullanabilecekler. İlerleyen haftalarda iOS için Kocaman Pro'ya da İngilizce dil desteği eklenmesi planlanmaktadır. Ayrıca her iki platformda da yeni fonksiyonlar ve performans geliştirmelerine yönelik çalışmalar devam etmektedir. Son olarak, İngilizce çeviriler hakkında öneri ve geri bildirimi olan kullanıcılarımız iletisim@hakankocaman.com adresinden bizimle paylaşabilirler. Uygulamayı Google Play üzerinden indirmek için buraya tıklayınız. Uygulamayı App Store üzerinden indirmek için buraya tıklayınız.
Read More

iOS için Kocaman Pro Sürüm 9 Yayınlandı

iOS için Kocaman Pro uygulaması güncellendi. Sürüme ait notları aşağıda görebilir, uygulamayı iOS işletim sistemli telefon ve tabletler için App Store'dan veya buradan indirebilirsiniz. GPS ile Alım modülünde alım kaydedilen noktaların not defterine kaydedilmesi ya da e-posta, whatsapp vb. ile gönderilebilmesi için düzenleme yapıldı. GPS ile Alım modülü ile kaydedilen noktalar için hassiyet düzenlemesi yapıldı. GPS ile Aplikasyon modülünde harita ekranına kapat butonu eklendi. GPS ile Alım modülünde proje adı kriterine karakter sınırlaması getirildi. Performans iyileştirmeleri yapıldı. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da herhangi bir hata ve eksikliğe rastlanması halinde kullanıcılarımızın bu bilgiyi iletisim@kocamanpro.com ya da iletisim@hakankocaman.com adresine yazarak bizimle paylaşmaları uygulamanın gelişmesi açısından büyük önem arz etmektedir. Son olarak, iOS için Kocaman Pro uygulamasını satın alarak geliştirme sürecinde bizlere destek olan, olumlu/olumsuz yapıcı eleştirileriyle uygulamanın gelişmesine katkıda…
Read More