iOS için Kocaman Yayınlandı

Özellikle Apple marka mobil cihaza sahip kullanıcılarımız tarafından uzun zamandır talep edilen Kocaman Pro’nun ücretsiz sürümü Kocaman 17.11.2021 tarihi itibarı ile App Store’da yayınlandı.

Kocaman Pro deneyimini aynı kalite ve güven ile yaşamak isteyen kullanıcılarımız artık Apple marka mobil cihazlarında da rahatlıkla Kocaman uygulamasına ücretsiz olarak erişebilecekler. Kocaman ve Kocaman Pro uygulamaları sunmuş olduğu çözümler ve içerisinde bulunan yeteneklerin tümünü, ileri düzey akademik formülasyonların alanında uzman geliştirme ekibi tarafından kodlanması ve değerli kullanıcılarının yapmış oldukları geri bildirimlerin her daim dikkate alınması neticesinde elde etmiştir. Özellikle konumsal saha operasyonlarının, mobil cihazların sağlamış olduğu donanımsal kapasite ve çevresel etmenlerin sunmuş olduğu olanaklar neticesinde hızlı, kolay ve güvenilir bir şekilde gerçekleşmesine olanak sağlayan bu her iki uygulama bu gün sadece Türkiye’de değil Dünya’nın bir çok ülkesinde son derece büyük ve önemli projelerde dahi güvenle tercih edilmektedir.

iOS işletim sistemli cihazlar için ücretsiz Kocaman uygulamasını aşağıda yer alan butona tıklayarak ya da Apple App Store’da aratarak temin edebilirsiniz.

Bu Gurur HEPİMİZİN!
www.kocamanpro.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir